Skip to Content

WE BELIEVE IN PURE IN­GRE­DIENTS

Authentic beauty is natural and simple.

We believe in pure ingredients

PRODUCTEN

WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

It’s our shared belief,
it’s what binds and drives us.
It begins the very moment
you decide to be yourself.

WE BELIEVE

authentic beauty is natural and simple.
It doesn’t need sophisticated
photo filters, it grows with character.

WE BELIEVE

in pure ingredients from carefully
selected origins and
vegan formulas, free from
sulfates and silicones.

WE BELIEVE
in the honest artisan, building
on empathy, experience and skills..

Be part of the
#authenticbeautymovement.

CAREFULLY SELECTED, FREE-FROM AND VEGAN

Om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, kiezen we voor zorgvuldig geselecteerde, duurzame ingrediënten, waarvan wij de oorsprong kennen. Onze producten bevatten geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen, maar krachtigere veganistische ingrediënten.  Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd: wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen.

  • PURE FORMULAS

    Al onze producten bevatten de pure essentie van het ingrediënt. Ontdek hoe en waarom deze zijn geselecteerd. 

    COMMUNITY 

  • PRODUCT INFORMATION

    Maak kennis met onze producten. 

    PRODUCTEN 

MEMENTO

Een AUTHENTIEK BEAUTY CONCEPT Memento behandeling maakt het voor de kapper mogelijk om behandelingen en diensten te personaliseren aan de stemming, het schema en de haarbehoeften van hun klanten … Leer hoe je een zorgvuldig geselecteerde Essence kunt combineren met een gekozen masker uit het assortiment om een op maat gemaakte verzorgingsbehandeling te creëren. Voor een uitgebreide Memento-service is een combinatie van tikkende, cirkelvormige, kriskras en lineaire massagebewegingen opgenomen om innerlijke schoonheid en rust te stimuleren en schoonheid van binnenuit te doen herleven. Om echt een momentje van rust te creëren, blokkeren speciale oordoppen en een blinddoek de buitenwereld, zodat salonklanten een moment kunnen nemen om opnieuw verbinding met zichzelf te maken.

Memento

You need to accept cookies to play this video

PRODUCTEN

MEMENTO

Om een canvas voor mooi haar te creëren, kunnen salonklanten genieten van een multi-sensorisch AUTHENTIEK BEAUTY CONCEPT Memento behandeling geïnspireerd door mindfulness ... Bekijk hoe een harmonieuze was ervaring haar en hoofdhuid reinigt en zuivert door massagebewegingen die gericht zijn op specifieke drukpunten om ontspanning te bevorderen; om haar, geest en ziel opnieuw in balans te brengen, worden langzame en ritmische bewegingen gebruikt om een moment te creëren dat het onthouden waard is.

Memento

You need to accept cookies to play this video

PRODUCTEN

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT