WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Ontdek onze visie.

#AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT
#MYBELIEF
WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

THE NEW PATH TO AUTHENTIC HAIR

 • SEIZOEN VAN GIFTS MET PEGGY GOU

  Ontdek onze haarverzorging giftsets gesigneerd door Peggy Gou. 

  COMMUNITY 

 • OMARM JE INDIVIDUELE HAARTEXTUUR

  Elke krul is anders – en jij ook! Daarom hebben we samen met krulexpert Evan Joseph en onze #AuthenticBeautyMovement community een nieuwe reeks Hydrate-producten voor getextureerd haar gecreëerd. Het is tijd voor u en uw klanten om authentieke textuur te omarmen, golven, krullen, coily haar daartussenin te verbeteren! 

  COMMUNITY 

 • MEET PEGGY GOU

  Een authentieke stem met edge en het nieuwe gezicht van Authentic Beauty Concept.
  Dit jaar introduceren wij een creatieve samenwerking tussen Peggy Gou en Authentic Beauty Concept. - ontdek de details van onze samenwerking en maak kennis met Peggy's authentieke visie. 

  COMMUNITY 

 • ENHANCE YOUR NATURAL GLOW

  Omarm je meest authentieke blonde kleur met onze nieuwe Cool Glow Cleanser: onze eerste vegan zilvershampoo, ontworpen om je tint helder, netjes en oh zo koel te houden. De cleanser voegt zich bij het Glow-assortiment van vegan, Peta-gecertificeerde verzorging voor gekleurd haar en is ontworpen om koperachtig haar te voorkomen, maar blijft ook trouw aan onze merkwaarden. 

  PRODUCTEN 

MEER ARTIKELEN WEEGEVEN
#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT