Skip to Content

Laat je haar stralen

Ontdek het nieuwe Glow Spray Serum

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Glow Spray Serum: een innovatieve stap in haarverzorging voor gekleurd haar

We zijn blij om de nieuwste toevoeging aan ons Glow assortiment te introduceren - het Glow Spray Serum, een baanbrekend leave-in product dat is ontworpen om gekleurd haar te beschermen, te behouden en de glans ervan te versterken. Deze lancering markeert een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om haarverzorgingsoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse beauty liefhebber, maar dit ook doen met het oog op duurzaamheid en innovatie.

Hydrate
Hydrate

You need to accept cookies to play this video

Hydrate
Hydrate

Het idee achter de innovatie van ons Glow Spray Serum

Ons Glow Spray Serum haalt zijn inspiratie uit de intrigerende wereld van haarkleuring en de unieke uitdagingen die daarbij komen kijken. We erkennen het belang van kleurexpressie voor identiteit en zelfvertrouwen. Daarom hebben we een product ontwikkeld dat voldoet aan de essentiële behoeften van zowel kappers als consumenten. Met ongeveer 75% van de volwassen vrouwen en 18% van de mannen die haarverf gebruiken, is de vraag naar producten die de vitaliteit en duurzaamheid van haarkleur kunnen verlengen nog nooit zo evident geweest.

 (Bron: "De kunst van expressie: Navigeren door de wereld van haarkleur" door Ontario Business Jan, 2024 | Recente analyse van Medium must-know statistieken over haarverf - Gitnux)

Uitdagingen in Kleurbehoud

Het behouden van een levendige haarkleur is vaak een uitdaging, met factoren zoals blootstelling aan UV-straling, warmtestyling en het gebruik van agressieve producten die allemaal bijdragen aan kleurverlies. Hier komt ons Glow Spray Serum van pas - een veganistische, free-from oplossing die niet alleen deze uitdagingen aanpakt, maar ook past bij de groeiende trend van minimalistisch haargebruik, waarbij de voordelen van verschillende producten worden samengebracht in één multifunctioneel product.

Hydrating Jelly Mask

Een veelzijdige oplossing met biotechnologische en laboratoriumingrediënten

Onze Glow Spray Serum is een toonbeeld van de kracht van innovatieve ingrediënten die in het laboratorium worden gekweekt, zoals Ruby Algae en Deep-Sea Water Ferment. Dankzij biotechnologie kunnen we zeldzame of moeilijk verkrijgbare planten gebruiken op een manier die aansluit bij onze inzet voor duurzaamheid. Deze ingrediënten beschermen niet alleen het haar tegen vervuiling en de schadelijke effecten van UV-straling, maar versterken ook de haarvezel, verbeteren de vochtbalans en verlengen de kleurintensiteit en glans. Met de toegevoegde voordelen van hittebescherming tot 230°C biedt ons serum een veelzijdige oplossing voor de diverse uitdagingen waarmee gekleurd haar te maken krijgt.

Hydrating Jelly Mask

You need to accept cookies to play this video

Omarm de glans

Maak kennis met ons Glow Spray Serum, een leave-in product ontworpen om je haar te baeschermen tegen de uitdagingen van een moderne levensstijl en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid ervan te versterken. Of je nu een professional bent die salonbehandelingen wil verbeteren of een consument op zoek naar een veelzijdig, hoogwaardig product voor thuisgebruik, het Glow Spray Serum biedt een innovatieve en duurzame oplossing.

Ervaar het verschil met het Glow Spray Serum - waar natuur en wetenschap samenkomen om haar te laten stralen en er gezond uit te laten zien.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT