Skip to Content

MINDFULNESS STARTS AT THE ROOTS

Het wordt algemeen erkend dat een hoofdmassage het hoogtepunt van een kappersafspraak is, dus waarom krijgt de hoofdhuid zo weinig aandacht zodra we de stimulerende omgeving van het salon hebben verlaten?

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Je favoriete vijf minuten van spoelgeluk zijn er niet alleen voor de ontspanning en verwennerij; kappers weten ook dat verzorging van de hoofdhuid de basis is van een gezonde haarroutine. Zachte haarverzorging helpt, maar een gezonde hoofdhuid bouwt, letterlijk, aan de wortels van sterk, prachtig haar, dus verdient die niet wat extra aandacht?

Hydrate

We besteden tijd en moeite aan het uittesten en samenstellen van onze huidverzorgingsroutines als het aankomt op ons gezicht en lichaam, maar stoppen daarmee als we bij de hoofdhuid aankomen; terwijl het het verlengde is van de rest van onze huid. En net als de rest van de huid op ons lichaam, profiteert de hoofdhuid van een balans van reiniging, scrubben, massage en hydratatie om gezond te blijven.

De hoofdhuid is fijner dan de huid elders op het lichaam en heeft een hoger aantal talgklieren, zweetklieren en follikels. De hoofdhuid is al gevoelig, en wanneer dit wordt gecombineerd met de ophoping van productrestjes, hard water en overmatige warmte van styling, is het geen wonder dat die overgevoelig kan worden.

Als je huidverzorgingsroutine over het algemeen begint met een rustgevend masker dat ook problemen verhelpt, ken je de voordelen. Dus waarom gebruik je niet dezelfde logica voor je hoofdhuid, met een extra dosis voeding in de vorm van huidverzorging bij je haarverzorging? Verander het proces van haar wassen in een mini spa-moment door ons nieuwe Hydrating Jelly Mask aan te brengen met mindful massagebewegingen op de hoofdhuid. Gebruik langzame en ferme bewegingen. Een goede hoofdhuidmassage geeft niet alleen een gelukzalig gevoel, maar werkt ook zoals een gerichte gezichtsbehandeling: het bevordert de doorbloeding en een gezonde bloedsomloop.

Ons nieuwe Hydrating Jelly Mask heeft een verfrissende lichtgewicht textuur, maar levert desondanks een dosis vocht in de hoofdhuid en het haar af dankzij de mix van spirulina en aloë vera. De hoofdhuid voelt niet alleen intens verzorgd aan, maar het beschermt ook tegen invloeden van buitenaf en brengt glans terug voor een gezonde afwerking. Combineer het met een van onze leave-in-producten om de zachtheid van je haar nog meer te verbeteren.

Hydrating Jelly Mask
Bare Cleanser

Wanneer je een frisse start wilt maken, is onze nieuwe Bare Cleanser de perfecte eerste stap. Deze milde, ongeparfumeerde cleanser is geformuleerd met spirulina en helpt gestrest haar en een gevoelige hoofdhuid te hydrateren, terwijl de natuurlijke barrière wordt beschermd. De verzorgende formule is allergievriendelijk en geschikt voor alle haar- en hoofdhuidtypen, en is bovendien ECARF-gecertificeerd (European Centre for Allergy Research Foundation).

Onze nieuwe Detoxifying Scalp Mud en Balancing Potion ondersteunen je goede voornemens en onze overtuiging dat je tijd moet maken voor mindful self-care. Ze werken in harmonie samen om het haar op milde wijze te ontgiften en de hoofdhuid te ontstoppen, zodat deze weer in balans komt.

Detoxifying Scalp Mud zit boordevol feelgood-ingrediënten en is geïnspireerd op eeuwenoude schoonheidsrituelen. De Detoxifying Scalp Mud is een natuurlijke minerale modder geformuleerd met vitamine C en verkwikkende gember. Het draagt de geur van delicate groene theebladeren, voor een echt moment van ontspanning.

De Balancing Potion, die zachtjes wordt gemixt met de Detoxifying Scalp Mud om de perfecte consistentie te creëren, bevat een complex van ramboetan en balancerende ginseng om een rustgevend ritueel te creëren die een echt time-out momentje mogelijk maakt.

Tijdens een hoofdmassage stimuleert deze speciale mix ook de doorbloeding. Daarom hebben we nieuwe massagebewegingen geïntroduceerd om in harmonie met de nieuwe producten te werken; mindfulness begint immers bij de wortels.

Detoxifying Scalp Mud

Ervaar deze nieuwe hoofdhuidrituelen in het salon en kom weer in contact met jezelf: het slechte eruit filteren, het goede vasthouden en de ultieme ontstresservaring mogelijk maken - plus gezond uitziend, glanzend haar en een gerevitaliseerde hoofdhuid als resultaat.

Wat extra verzorging voor je hoofdhuid leidt niet alleen tot een gekalmeerde, gevoede huid; je haar zal ook vaker goed zitten en gezonder groeien. Je hoofdhuid is belangrijk, dus geef jezelf de verzorging die je verdient.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT