Skip to Content

WINNAAR WIEWATHAAR AWARD 2021

DE AIRY TEXTURE SPRAY WINT DE WIEWATHAAR AWARD 2021 IN DE CATEGORIE HAAR STYLING.

COMMUNITY

Authentic Beauty Concept wint, met de Airy Texture Spray, de WieWatHaar Award 2021 in de categorie: HAAR – Styling. Voor de WieWatHaar Award, waar uitsluitend professionele haar-en huidverzorgingsmerken aan mogen deelnemen, werd de Airy Texture Spray op verschillende criteria beoordeeld door een vakjury. Zo werd er door de jury, bestaande uit Mari van de Ven, Kim Querfurth en Guusje Arts, onder andere gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid, of het product doet wat het moet doen, de verpakking en de prijs-/kwaliteitverhouding. 

Het juryrapport luidt: "Heerlijke luchtige spray die lekker 'bloemig' ruikt. De kwaliteit is uitstekend en het product doet wat het belooft. Je haar ziet eruit alsof het effortless verzorgd is en gestyled."

De Award Winning Airy Texture Spray, was al sinds de lancering favoriet van beauty lovers alom. Met deze vegan textuurspray, voorzien van een frisse poederachtige geur, creëer je in een handomdraai textuur en volume voor een warrige, moeiteloze look op elk moment van de dag.  

De authentieke wereld van het Authentic Beauty Concept
#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT