Skip to Content

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

TALKS MET CINDY VAN REES

Laat je inspireren door de community. Cindy van Rees deelt tip over hoe jij met kleine sustainable initiatieven duurzamer kan leven en de wereld te shaken zonder je hele levensstijlen aan te passen.

COMMUNITY

Authentic Beauty Concept gaat over meer dan alleen haar. Het gaat over het delen van ideeën en elkaar inspireren. Daarom organiseren wij de Authentic Beauty Concept Talks. Laat je tijdens de talks inspireren door de Authentic Beauty community op het gebied van lifestyle, mindfulness, fashion, food en natuurlijk ook haar.

TIPS ABOUT HOW TO SHAKE THE WORLD MET CINDY VAN REES

Cindy van Rees is duurzame fotograaf en oprichtster van online duurzaam lifestyle platform Tiny tips that shake the world (@tinytipsthatshaketheworld).  

Tijdens de derde Authentic Beauty Concept Talk op maandag 12 oktober vertelt Cindy (@cindyvanrees) hoe wij allemaal de wereld kunnen shaken, zelfs wanneer duurzaamheid niet onze topprioriteit in het leven is. Over het belang van een positieve mindset, onze rol, hoe leuk en gemakkelijk de wereld shaken is en hoe de kleinste dingen een katalysator voor verandering kunnen zijn. Daarnaast vertelt Cindy je ook waarom je na haar talk nooit meer op dezelfde manier bananen zal kopen.

Maandag 12 oktober
Start 19:30 uur
Locatie: online

DEELNEMEN AAN DE AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT TALK

Wil jij deelnemen aan de online Authentic Beauty Concept talk – tips about how to shake the world met Cindy van Rees? Meld je dan aan via het onderstaande online formulier. 

Aanmeldformulier

VOORGAANDE TALKS

YIN YANG YOGA CLASS MET KIM VAN DER VEER

Tijdens deze eerste Authentic Beauty Concept talk nam Kim van der Veer (@kimvdveer) de deelnemers mee in de wereld van Ayurveda door middel Authentic Yin Yang yoga class. Hoe komt het dat je de ene keer de mat verlaat met een glimlach en de andere keer met een onvoldaan of shaky gevoel? En hoe kun je met kleine aanpassing elke yogales aanpassen naar je authentieke behoeftes op dat moment? Dat is wat Kim ons een voorproefje van gaf tijdens haar  speciaal voor Authentic Beauty Concept ontwikkelde yin yang les. Want in essentie hebben zowel Authentic Beauty Concept als Ayurveda dezelfde missie: het beste in je naar boven halen door te stappen in je eigen authentieke kracht.

MORE ABOUT AUTHENTIC BEAUTY MOVEMENT

  • AUTHENTIEKE PRODUCTVINDER

    Vind de Authentic Beauty Concept haarverzorgings- en stylingproducten die voldoen aan de behoeften van uw haar. 

    PRODUCTEN 

  • HER SIGNATURE STYLE: PERFECTLY IMPERFECT.

    Editorial haarstylist en saloneigenaar Hester Wernert-Rijn, bekend om haar authentieke en individuele stijl, vertelt over haar ambacht en ervaringen. 

    COMMUNITY 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT