Skip to Content

EMPOWERING EDUCATION:

BUSINESS UPSKILLING

Nu meer dan ooit is het belangrijk om het over bedrijven, educatie en succes te hebben. Authentic Beauty Concept heeft een zorgvuldig geselecteerd aanbod van educatieve training programmas, ontworpen om jouw salon efficiënter en winstgevender te maken.

Empowering Education

EDUCATION

Met behulp van het nieuwe 'Business Upskilling' modulaire seminar aanbod, leren deelnemers hoe zij een uitgebreid bedrijfsplan kunnen opzetten, terwijl we van dag tot dag werken aan activiteiten die het salonteam uitdaagt, motiveert en inspireert.

OPTIMALISEER JOUW DIGITALE ETALAGE.

Grijp de aandacht van potentiële klanten met het gebruik van social media.

De AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT SOCIAL MEDIA POWER WORKSHOP brengt je twee effectieve methodes om jouw aantal volgers te laten groeien met als gevolg - de groei van jouw bedrijf. 

  • De stappen en strategie voor het verkrijgen van passende volgers. 
  • Hoe je zorgvuldig een reeks authentieke content opzet dat een nieuwe bezoekers naar de salon trekt. 

PEER-TO-PEER NETWORKING.

Hier laten saloneigenaren en top stylisten hun gedeelde waarden zien.

De AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REAL EXPERT INSIGHTS seminar brengt influentiële kappers van over de hele wereld samen om hun kennis en inzichten te delen, voor bewezen business succes. 

FUEL FOR BUSINESS.

Ontdek eenvoudige werkwijzen om service-inkomsten, herboekingen en retail verkoop te verhogen.

De AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BOOST seminar leert je methodes die een dag-tot-dag routine neerzetten, om zo loyaliteit van de klant en ceativiteit binnen het team aan te moedigen door middel van een motiverende benadering van allerdaagse scenario's.

WE BRENGEN ONZE PROFESSIONELE HANDEL VERDER.

Creëer een holistische salon ervaring die past bij het nu.

De AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BEYOND HAIR seminar demonstreert hoe de klant aan het begin van alles in de salon staat. Leer hoe een mindful ervaring verder gaat dan het haar om de innerlijke schoonheid van de klant naar buiten te brengen.

Vraag je Authentic Beauty Concept consultant naar de details van het nieuwste seminar aanbod en volg een progressief leertraject met Authentic Beauty Concept's empowerment onderwijs.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT