SEIZOEN VAN GIFTS

MET PEGGY GOU

Maak kennis met onze prachtige haarverzorging giftsets,
in samenwerking met Peggy Gou

COMMUNITY

Vier deze feestdagen met onze nieuwe duurzame haarverzorgingssets, co-created met de bekende DJ, stijlicoon en het huidige gezicht van Authentic Beauty Concept, Peggy Gou.

You need to accept cookies to play this video

Elke giftset bevat een duo Cleanser en Conditioner uit ons Glow of Hydrate assortiment, gepresenteerd in een luxe cosmeticatas versierd met Peggy Gou's handtekening. Door duurzaamheid en stijl te combineren, bevat elke giftset perfect deze speciale samenwerking. Maar dat is nog niet alles...

Een feestelijk debuut voor onze nieuwe hoofdhuidscrub

Voor nog meer mindful cadeaus is er ook een exclusieve cadeauset verkrijgbaar met onze Hydrate Cleanser en Conditioner plus onze gloednieuwe Sensorial Cream Scrub. Met een botanische mix van adaptogenen en sheaboter scrubt deze crèmige scrub zachtjes de hoofdhuid, het lichaam en het gezicht om onzuiverheden te verwijderen, terwijl hij de stress van lichaam en geest verlicht.

You need to accept cookies to play this video

Onze toewijding aan meaningful giving

Om het seizoen van geven verder te omarmen en onze samenwerking met Peggy Gou te eren, hebben we een donatie van 20.000 EUR toegezegd ter ondersteuning van het ISM (Institute for Sound and Music) Artist in Residence programma, dat opkomende geluidskunstenaars die niet in staat zijn om zichzelf financieel te onderhouden, helpt om hun artistieke potentieel te realiseren. Net zoals Peggy Gou haar creatieve talenten heeft gebruikt om het publiek te inspireren en te boeien, zal deze donatie opkomende artiesten binnen de ISM-gemeenschap de middelen geven om de financiële beperkingen te overstijgen en hun toekomst in de muziek te ontsluiten.

Waarom omarm je niet samen met ons de vreugde van het geven deze feestdagen door jezelf of een geliefde te trakteren op een Authentic Beauty Concept cadeauset. Exclusief verkrijgbaar in Authentic Beauty Concept salons - vind vandaag nog je dichtstbijzijnde salon met behulp van onze Salon Finder.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT