MEET PEGGY GOU

Een authentieke stem met edge en het nieuwe gezicht van Authentic Beauty Concept

COMMUNITY

Creatieve samenwerking is de kern van Authentic Beauty Concept - van de dagelijkse momenten van beauty en vertrouwen tussen onze kappers community en hun klanten, tot de vooruitstrevende samenwerkingen die ons inspireren door degene die deel uitmaken van ons bredere netwerk. We zijn blij om dit jaar onze community uit te breiden door een samenwerking met 's werelds meest inspirerende artiest, DJ en stijlicoon, Peggy Gou - Het nieuwe gezicht van ons merk.

You need to accept cookies to play this video

Peggy Gou is geboren in Seoul ,ze studeerde aan het London College of Fashion voordat ze naar Berlijn verhuisde om haar droom na te jagen: de jongste en eerste vrouwelijke Koreaanse artiest die in de legendarische nachtclub Berghain mocht spelen. Tegen het einde van het jaar had ze haar doel bereikt; het begin van een dynamische carrière, reizen over de hele wereld, het opbouwen van een grote aanhang en haar werk diversifiëren op creatieve gebieden.

"Authentieke schoonheid begint met het accepteren en kennen van jezelf..." zegt Peggy Gou, "er is simpelweg geen goed of fout, zolang je je daar prettig bij voelt en er van houdt." Of ze nu platen draait, ontwerpen laat zien op Paris Fashion Week of produceert voor haar eigen label, haar werk wordt gevoed door een creatieve, nieuwsgierige en ruimdenkend kijk - en het geloof in het aanmoedigen van andere om zichzelf te zijn.

Voor Peggy geeft de muziek scene mensen de vrijheid om echt te zijn wie ze zijn - ongeacht waar ze vandaan komen. Een visie die perfect aansluit bij onze waarden en overtuigingen. Authentieke schoonheid is meer dan 'schoonheid' - het is overal, het is natuurlijk, puur en simpel - en het begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn.

Toen we Authentic Beauty Concept voor het eerst aan Peggy voorstelde, waren onze gedeelde waarde van mindfulness en duurzaamheid meteen duidelijk. "Waar het merk voor staat, is hetzelfde als waar ik voor sta. Ik heb het gevoel dat we hetzelfde motto delen- authentiek, duurzaam en ik vind het fijn dat alle ingrediënten veganistisch en natuurlijk zijn." Haar eerdere creatieve samenwerkingen, waaronder een samenwerking met een Balinees merk voor een biologisch afbreekbare streetwear-lijn en het creëren van meubels met ingebouwde platen opslag, gemaakt van gerecyleerd afvalplastic, gered uit de oceanen; staan perfect in lijn met onze eigen missie om het gebruik van nieuw plastic te verminderen.

Er kom dit jaar nog veel aan rondom Peggy, maar onze samenwerking begon afgelopen december met een gezamenlijke shoot in haar woonplaats Berlijn. Samen met onze Global Creative advocate, Hester Wernert-Rijn uit Nederland en Advocate Said Rubaii uit Duitsland. Peggy's creatieve vise werd tot leven gebracht aan de hand van vier verschillende lifestyle thema's. - TRANQUILITY, CLARITY, BALANCE en COMMUNITY - door fotograaf Felicity Ingram, met het uitgebreide Creative team, waaronder fotograaf Hugo Carlier en regisseur Felix Aaron.

Binnen elk thema werd een andere look gecreëerd, om te laten zien hoe haar een authentieke vorm van zelfexpressie is; voor Peggy is het een uitdrukking van haar stemming. Tijdens TRANQUILITY wordt een rustgevend modern huis aan het meer afgebeeld, en voor CLARITY gaat het om genieten van mindful momenten bij de koffie.

BALANCE laat zien hoe Peggy graag het hoofd koel houdt tussen de shows door, met tennis als energieke uitlaatklep. Tot slot brengt COMMUNITY haar liefde voor kunst aan het licht door een mooie privé tentoonstelling. Samen met Peggy Gou hebben we mooie, inspirende foto's en video's gecreëerd om stylingtechnieken, productkennis en veel van Peggy's wereld te delen met onze #authenticbeautymovement.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT